Opať jeden z tipov na chutný snack pre návštevu. Recept je znova z mojej obľúbenej stránky Tasty, trochu som si ho prispôsobila, ale v konečnom dôsledku to dopadlo veľmi dobre.
Čo na to budeš potrebovať?
- 1 veľká bageta
- 2 krémové syry Philadelphia
- kuracia šunka
- tvrdý syr strúhaný
- baby špenát (ja som nepoužila)
- 2 strúčiky cesnaku
- rozpustené maslo
- pažítka
Postup:
- Z bagety odkrojíme konce, rozdelíme na 3 časti a vnútro vydlabeme.
- V miske zmiešame Philadelphiu, nakrájanú kuraciu šunku, strúhaný syr a špenát a touto zmesou naplníme všetky časti bagety.
- Časti ešte rozktojíme na menšie kusy a uložíme na plech s alobalom tak, aby nám tvorili súvislú bagetu.
- Potrieme roztopeným maslom zmiešaným s pretlačeným cesnakom a nasekanou pažítkou a zabalíme bagety do alobalu.
- Pečieme v rozohriatej rúre na 180°C približne 20 minút.
Philadelphia dodá bagetke krémovosť, cesnak s pažítkou ju výborne ochutia a syr prepojí všetky chute. Super nápad na podávanie “jednohubiek” trochu inak. Bageta v takomto šate určite poteší každú návštevu, je to niečo iné, čo nepripravuje každý, navyše do náplne môžeš pridať čokoľvek podľa vlastnej chuti.
Vyskúšaj tento recept aj ty a napíš mi do komentára, či si si ho tiež obľúbil/a 😉
Ak hľadáš ďalšie inšpirácie na snacky, klikni TU.