Cviklová nátierka

U nás nátierky fičia dosť často a okrem tých, ktoré už máme odskúšané a neviem sa ich dojesť (nájdeš ich TU) som chcela vyskúšať ďalšiu, ktorú som ešte nikdy nemala a prišla mi zaujímavá hlavne tým, že do nej ide cvikla. Recept je od Ivany Maheľovej (Eľkovej).

Čo na to budeš potrebovať?

  • 180 g uvarenej cvikle
  • 30 g strúhaného syra
  • 100 g 10% kyslej smotany
  • jarná cibuľka
  • soľ
  • mleté čierne korenie

Postup:

  1. Uvarenú cviklu nastrúhame na jemno.
  2. Pridáme strúhaný syr, smotanu a cibuľku nakrájanú na jemno.
  3. Osolíme, okoreníme a všetko poriadne premiešame.

Nátierku podávame s toastom.

Chuťovo vynikajúca nátierka, konečne niečo nové a nezvyčajné 🙂

Cviklová nátierka
Vyskúšaj tento recept aj ty a napíš mi do komentára, či si si ho tiež obľúbil/a 😉

Ak hľadáš ďalšie:

  • raňajkové inšpirácie, klikni TU,
  • inšpirácie na snacky pre návštevu, klikni TU.
Zdieľaj tento článok:

Leave a Reply