Milujem jahody! Aj vy? Ak áno, tak ste tu správne. Táto jahodová torta s tvarohovým krémom, ktorú si zamilujete. Určite si na nej pochutnáte ;)
Vychutnajte si tento ľahký letný dezert k nedeľnej poobednej káve alebo len tak počas dňa na osvieženie. Kombinácia piškótového cesta a lahodnej tvarohovo-jahodovej náplne doplnenej o čerstvé jahody nenechá žiadne srdce chladným a žalúdok prázdny.
Jednoduchá a lahodná tortička plná chutných a šťavnatých jahôd vás v lete príjemne osvieži a poteší sladké chuťové bunky na maximum!
Vychladnutý korpus rozrežeme na 2 časti.
Do formy, v ktorej sa pieklo cesto vložíme spodný diel korpusu a natrieme ho džemom.
Po bokoch formy naukladáme plátky jahôd.
Na korpus dáme 2/3 krému a poukladáme naň kúsky jahôd.
Vrchný diel cesta tiež potrieme džemom a opatrne ho položíme na krém s jahodami natretou stranou nadol.
Zvyšným krémom potrieme vrch torty a dozdobíme nadrobenými sušienkami a nasekanou čokoládou.