Vynikajúci cheesecake zmiešaný za pár minút a navyše chuť je úplne rovnaká ako pribináčik, ktorého všetci dobre poznáme. Poďme sa spolu pozrieť na recept.
Čo na to budeš potrebovať? (18 cm forma)
- 140 g maslových sušienok
- 70 g masla
- 500 g tvarohu
- 200 g mascarpone
- 1 vajce
- 3 PL cukru
- 1 PL hladkej múky
- 1 balíček vanilkového cukru
- 100 g nutelly/Milka nátierky
- 50 g čokolády na varenie
- 50 ml smotany na šľahanie 33%
- maliny na dozdobenie
Postup:
- Sušienky rozmixujeme s maslom a zmes roztlačíme na dno formy vystlanej papierom na pečenie.
- V mise zmiešame tvaroh, mascarpone, vajíčko, cukor a múku. Krém rozdelíme na dve polovice, pričom jednu dochutíme vanilkovým cukrom a do druhého pridáme nutellu alebo akúkoľvek čokoládovú nátierku.
- Do stredu sušienkového základu postupne nalievame biely krém a čokoládový krém.
- Koláč pečieme na 160°C približne 1 hodinu.
- Na vychladnutý koláč nanesieme čokoládovú ganache a dozdobíme malinami. Necháme v chladničke cez noc stuhnúť.